Oldal frissítése

EkoToys Színes építőkocka 500 db

4,0 6 értékelés
19 490 Ft

EkoToys Színes építőkocka 500 db

Szeretnél meggyőződni róla, hogy a gyermekedet minőségi környezet veszi körül, prémium, természetes anyagokkal? Ha erre a kérdésre igen a válaszod, akkor biztosan élvezni fogod az EkoToys színes fa építőkockáit. 500 darab minőségi anyagból készült építőkocka egyetlen nagy csomagban. Minden építőkocka egy szilárd, természetes vászonzsákban található. A gyermek a kockák segítségével megtanulhat számolni, emellett fejlesztheti a kreativitását is. A legkisebb építőkocka mérete 2,5 × 2,5 × 2,5 cm, míg a legnagyobbé 2,5 × 7,5 × 2,5 cm.

Az EkoToys színes fa építőkocka fő előnyei

  • Az EkoToys kiváló minőségű bükkfából készült
  • Egészségre ártalmatlan tiszta lakkal festették, szigorú előírások betartásával
  • Természetbarát és környezetbarát játék természetes anyagokból
  • A csomag 500 darab építőkockát tartalmaz

Környezetbarát és biztonságos

Az EkoToys márka, ahogyan a nevéből is sejthető, a környezetbarát játékok előállítására specializálódott, ez jellemzi az anyaghasználatukat is. Ennek megfelelően a játékokat tiszta, természetes változatban értékesítik, vagy lakkozott formában, amely bevonat hitelesített, és megfelel a szigorú CE-szabványoknak. Így még ez a színes készlet sem jelent veszélyt a gyermekekre nézve.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Darabszám

Darabszám 500 db

Anyag

Anyag Fa
Kód:  HRAif12279
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901549780048

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15