Oldal frissítése

EIN-O - Az optika, a fények és a színek szórakoztató titkai

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

EIN-O - Az optika, a fények és a színek szórakoztató titkai

Színek. Olyan dolgok, amiket maguktól értetődőnek veszünk. Talán észre sem vesszük, milyen szép a világunk velük. Nyissuk ki a szemünket és vegyük észre, miként változtatják meg világunkat a színek és a fények! Ősztől télig, tavasztól nyárig.. Miért fehér a menyasszonyi, és miért fekete az özvegyi ruha? Miért irritálja a vörös ruha a bikákat? Miért kék az ég...?

Legfontosabb jellemzők:

  • A logikus gondolkodás fejlesztéséhez
  • A természetes kíváncsiság elősegítéséhez
  • Tanulás, játékok formájában

Fedezd fel a színkeverés nagy titkait

Fedezd fel a színek rejtélyes tulajdonságait. Jöjj rá számos varázslatos titok nyitjára, amelyek mind-mind a színekkel és a fényekkel állnak kapcsolatban! Gyönyörködj és fedezz fel egy végtelen színskálát, és vesd bele magad a színkeverés rejtelmeibe. Fejtsd meg, miként változtatja meg a színkereket a fény és mozgása. Fedezd fel, mi rejlik egy prizma mögött. Minden egyes lépés és feladat során egy jól illusztrált útmutató lesz segítségedre. Ajánlot: gyermekek számára, 6 éves kortól.

 

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról szóló minden rendelkezésének, valamint minden, a cseh törvényhozásban lévő jogi normának és szabályozásnak. Természetesen a termék rendelkezik CE konformitási minősítéssel is.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAa5817
Termékszám:  8595582223289

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10