Oldal frissítése

Eichhorn Többfunkciós kocka

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Eichhorn Többfunkciós kocka

A Simba játékgyártó fából készült, többfunkciós, foglalkoztató kockája nem csak felkelti a gyerkőcök érdeklődését, hanem hosszú órákon át szórakoztatja is őket. A golyóvezető, a labirintus, a formabedobó, a formák, a számok és a betűk felismerése játék közben arra is szolgálnak, hogy segítsék a finommotorika, a logikus gondolkodás és a képzelőerő fejlődését. Négy építőkocka is tartozik a játékhoz, amelyeket a gyerekek egymásra rakhatnak. A többfunkciós kocka jó minőségű, és az egészségre ártalmatlan anyagból készült. Minden gyermeknek 1 éves kortól ajánlott. 

A többfunkciós kocka előnyei

  • A kocka rengeteg lehetőséget kínál a játékra - golyóvezető, labirintus, formák, számok és betűk felismerése
  • Segíti a motoros készségek, a logikus gondolkodás és a képzelőerő fejlesztését
  • Vidám színű design
  • Négy építőkocka a csomag része
  • Jó minőségű, az egészségre ártalmatlan anyag
  • Órákon át leköti és szórakoztatja a gyermekeket
copy blokkszerkesztés attribútumokvesz

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 
Kód:  HRAif4279
Termékszám:  4003046050608

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20