Oldal frissítése

MAC TOYS - Éhes kishalak

3,9 25 értékelés
4 590 Ft

MAC TOYS - Éhes kishalak

Az Éhes kishalakkal a 3 éves kor feletti gyermekeknek rengeteg szórakozásban lesz részük. A gyermek feladata, hogy a bot segítségével minél több kishalat fogjon. A csomagban összesen négy bot található, így a kisgyermeked a barátaival is játszhat. A játék során a gyermekek gyakorolják a finom motorikus készségeket, a kézügyességet és a koncentrációs képességet. A játék csúcsminőségű műanyagból készül, és sikerült vidám dizájnjával tűnik ki.

Paraméterek és specifikációk:

A csomag tartalma:
1x játéktábla
4x bot
21x kishal

Ajánlott életkor:
3+

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009. június 18-i irányelvének a játékok biztonságáról és minden cseh jogi szabályozás szerinti normának. Magától értetődik az EU megfelelőségi nyilatkozat.

Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Társasjáték

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték
Játékosok minimum száma 1

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Gyerek, Megfigyelős
Alműfaj (téma) Állatok

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAa1347
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590439308300

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05