Oldal frissítése

Egyensúlyozó játék A bagoly szárnyán

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Egyensúlyozó játék A bagoly szárnyán

A Bagoly szárnyán fantáziadús, egyensúlyozó játék próbára teszi a türelmet és a finommotoros képességeket, gyermekek és felnőttek számára egyaránt remek szórakozást kínál. Ebben a mókás játékban kipróbálhatod magad a találgatás és a térbeli képzelőerő terén. A játékosok feladata, hogy a formákat a bagoly szárnyára helyezzék. De nem lehet bármelyiket választani: a formát a kockán lévő kép határozza meg. Ha a piramis leesik, a játék véget ér. Az veszít, aki a legkevesebb kockát tette fel a bagolyra. De nem kell búslakodni, ha veszítesz, hiszen máris indulhat a következő kör! A Bagoly szárnyán című ügyességi társasjáték az egész család számára szórakoztató kihívásokat tartogat. 

A Bagoly szárnyán társasjáték legfontosabb jellemzői

  • Az ügyességi játék egyszerű szabályai még a legkisebb játékosoknak is örömet szereznek.
  • A Bagoly szárnyán játék fejleszti a képzelőerőt, a kézügyességet és a matematikai képalkotást.
  • Segít a türelem és a finommotoros készségek gyakorlásában. 
  • Az egyensúlyozó játék ideális a szem-kéz koordináció fejlesztésére.
  • A Bagoly szárnyán ügyességi játék remek választás gyerekek és felnőttek szórakoztatására.
  • Hároméves kortól ajánlott. 

Az ügyességi játék igényes kockakialakítással büszkélkedhet

A Bagoly szárnyán ügyességi játék a fantáziadús játékszabályok mellett a remek kivitelezésével is elkápráztat. A csomagban találsz egy nagy alapot bájos bagoly formájában, húsz darab színes fakockát és egy dobókockát. Ráadásul a kockákat nemcsak a Bagoly szárnyán című ügyességi játékhoz használhatod, hanem a meglévő fakockagyűjteményed bővítésére is kiváló lehet. 

A Bagoly szárnyán egyensúlyozó játék fejleszti a türelmet, a finommotorikus készségeket és a kézügyességet

A szórakozáson kívül, ami minden társasjáték fő célja, számos készséget is gyakorolhatsz, miközben az egyensúlyozó bagollyal játszol. A Bagoly szárnyán játékkal javul a a kézügyességed, fejlődik a képzelőerőd, a finommotorikus készségeid és türelemre is tanít. A kisebb játékosok gyakorolhatják a formákat és a színeket. És ha nem találsz játszótársat, az sem baj - a Bagoly szárnyán című ügyességi játékot egyedül is játszhatod! 


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAnk004948
Termékszám:  3070900064331
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20