Oldal frissítése

Dunlop Asztali foci fekete

Kiegészítők a termékhez

Dunlop Asztali foci fekete

Az asztali foci egy kultikus játék, nincs olyan ember, aki ne kedvelné. Most egyszerűen megszerezheted a játékot otthonodba, így akkor játszhatsz vele, amikor csak szeretnél. A rozsdamentes acél rudakkal egyszerűen irányíthatod a zöld és a fekete játékbábukat, vagy próbálhatod ki a különféle technikákat és trükköket. Az asztalt a játék közbeni nagy stabilitásra tervezték, lekerekített sarkak jellemzik, így a labda soha nem áll meg a mozgásban a holtponton. Természetesen a rudak csúszásgátló markolatot is kaptak. 

Ideális 4 játékos számára, ahol az egyik pár feladata, hogy megakadályozza a gólt, a másik csapat pedig támadja az ellenfél kapuját. Újfajta játékot biztosíthat az egy vs. egy játék is, ahol sokkal nehezebb a támadásból a védekezésbe átváltani, és fordítva. Hívd meg barátaid egy otthoni bajnokságra és élvezd a maximális szórakozást

Főbb jellemzők

  • Játék 2 játékos számára
  • A labda nem marad a holtponton a lesarkított éleknek köszönhetően
  • Ergonomikus kialakítású és csúszásgátló fogantyúk
  • Könnyen kiveheted a labdát
  • Kézi pontszámszámlálás

Szórakozás mindenki számára

Az asztali foci minden generáció számára játék, kiváló a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Nem szükséges foci rajongónak lenned ahhoz, hogy megkedveld a játékot. Emellett gyakorlással folyamatosan javíthatod a teljesítményed, újabb és újabb taktikai lehetőségek állnak rendelkezésedre. Legyen az asztali foci életed része, amely nem csak csodálatos pihenés és szórakozás, de néha még a házimunka elvégzésének kérdését is megoldja a felek között.

További információ:

Az asztal méretei:
115 × 60,4 × 79,5 cm (Ho × Ma × Szé)

Súly:
17,5 kg

Anyag:
MDF

Tartozékok:
3 labda

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték
Játékosok minimum száma 2
Játékosok maximális száma 4

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAa8606
Termékszám:  8594166100619
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10