Oldal frissítése

Drone Mission 2.4GHz

4,4 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Drone Mission 2.4GHz

Ha szeretne a gyerekeknek örömet szerezni, vagy saját maga is szívesen játszik, biztosan megszereti ezt a Drone Mission RC modellt. Az egyedülálló, autóból és drónból álló készlet rengeteg szórakoztató pillanatot biztosít. A két modell kiegészíti egymást, vezérlésükre ugyanis egy távirányító szolgál. A drón feltöltésére magát az autót is használhatja. Az ilyen típusú RC modellek további előnyeihez tartoznak az egyediségüket kihangsúlyozó fényeffektusok.

A Drone Mission RC modell fő előnyei

  • Szett: autó és drón
  • 2 az 1-ben távirányító, a drón és az autó vezérlésére is
  • Az autó töltőállomásként is szolgál
  • Egyedülálló automatikus követési funkció
  • Többfajta repülési üzemmód
  • Nagyszerű fényeffektusok

Az RC modell autó és a drón közti egyedülálló kapcsolat

Az RC modell drónt és az autót egy távirányító vezérli. Magát a drónt egyetlen gombbal felszállásra és később leszállásra kényszerítheti. Ha fél attól, hogy drónja valahová eltűnik, elég csak bekapcsolnia az automatikus követési funkciót, amelynek köszönhetően a drón követni fogja az autót. Ami a töltést illeti, használhatja hagyományosan az USB töltést, vagy elég az is, ha a drónnal az autó tetejére leszáll, és az elkezdi magát tölteni. Az autó és drón RC modellnél mindjárt több repülési módot is alkalmazhat - a kezdőtől egészen az ún. „fejetlenig”.

Hosszú menetidő és töltési lehetőségek

Az RC modell drón a levegőben körülbelül 7 percig bírja ki, az RC modell autó pedig körülbelül 90 percen át üzemel. A távirányító hatótávolsága a drón és az autó esetében is eléri a 30 métert.  A csomagolásban az RC modell drónon és autón kívül tartalék propellert, USB kábelt és egy 2 az 1-ben távirányítót talál. A távirányító három darab AA elemmel működik, azokat a csomag nem tartalmazza.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 14 éves kortól

Tulajdonságok

Használat Beltéri
Motor típusa Elektromos egyenáramú
Effektek Fényeffektek

Szín

Szín Fekete, Kék

Csomag tartalma

Csomag tartalma Távirányító, Modell
Kód:  HRAif4817
Termékszám:  4891813847724
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15