Oldal frissítése

Doodle Roll

3,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Doodle Roll

A Doodle Roll kreatív készlet egy innovatív termék univerzális felhasználási lehetőséggel. Egy hatalmas darab papír, négy színes zsírkréta jellemzi és egy fogazott éllel ellátott hordtáska. amelyen keresztül könnyedén letekerhető az a papírmennyiség, amelyre éppen szüksége van a műalkotása elkészítéséhez.
A Doodle Roll lehetővé teszi, hogy a gyermekei bármit kitaláljanak és létrehozzanak, bármikor és különösen bárhol - alkalmas minden alkalomra. Függetlenül attól, hogy a gyermeke a kertben, otthon vagy egy barátja szobájában van, mindig nagyszerűen fog szórakozni, a móka biztosítva van. Ezen kívül a hordtáska is lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy a készlet mindig kéznél legyen, így akár még egy étteremben, repülőgépen vagy egy látogatás alkalmával is elkezdhet vázlatot készíteni. A Doodle Roll-t az anyukájuk bizonyára nagyra fogja értékelni. Ezeket valójában arra is használhatja -, hogy egy üzenetet írjon a gyermeknek vagy fontos megjegyzéseket írjon fel és utána egyszerűen beteheti a kézitáskájába, ahol a kis méretének köszönhetően kényelmesen elfér.
Tépj le egy darab papírt és kezdj el szórakozni - játsz cseles szerkentyűkkel vagy rajzolj fákat, fess unalom űzésből, próbálj meg számokat és betűket írni valamint készíts hosszú és eredeti plakátokat, írj egy üzenetet a szüleidnek és hagyd az ajtón vagy az asztalon, írd le, mit kell vásárolni a boltban az iskola után. Szerezzen még több élményt a Doodle Rollal-al! 
Minden Doodle Roll csomagban "Doodle" kerekek találhatók - ezek vicces karakterek. Színezd ki őket az ízlésed szerint és ha bármelyik hiányzik, cserélj a barátaiddal és rakd össze az teljes gyűjteményt! 
Műszaki adatok és jellemzők:
Típus:
Doodle Roll kreatív készlet
A csomag tartalma:
Egy darab papír tekercs
4 színes zsírkréta
Hordozható táska
Díjak:
Sok megelégedett felhasználó és a szakember elismerése
Díjat kapott a tekintélyes "Parenting", a "Szülők" magazinjától a World Fair New York ( New Yorki Világ Játékvásár) - mint az 2012 legjobb játéka

Kód:  HRA719b1
Termékszám:  852125003004

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20