Oldal frissítése

Fából készült élelmiszerdoboz

5 2 értékelés
2 190 Ft

Fából készült élelmiszerdoboz

Ez a fából készült láda játékok és egyéb dolgok tárolására alkalmas. Festhető, így bármilyen színű környezethez alkalmazkodik. A gyermekek már 3 éves kortól használhatják.

A játék gyártója az 1985-ben alapított angol Bigjigs cég, amely a kezdetekben kizárólag fából készült puzzle-k gyártásával foglalkozott. Minden játékuk kézzel készült a tulajdonosok nagy szeretetével, akik aztán a termékeiket a piacon értékesítették. A vásárlók a játékokat nagyon megkedvelték, és kérték a készlet bővítését, valamint a postai kiszállítás, illetve a katalógusból való rendelés lehetőségét. A Bigjigs cég továbbra is az eredeti család tulajdonában van, játékaikat Nagy-Britanniában, valamint Nyugat - Európában forgalmazzák. Minden Bigjigs fa játékot Angliában terveznek. A Bigjigs márkájú játékok minőségileg teszteltek, és megfelelnek az értékesítési feltételeknek az EU-ban és az USA-ban egyaránt.

Paraméterek és specifikációk:

Méretek:
16x11x6 cm

Paraméterek

Kis háztartás

Típus Gyerekedény
Szín Barna
Anyag Fa

Méretek

Hosszúság/mélység 16 cm
Szélesség 11 cm
Magasság 6 cm

Darabszám a készletben

Darabszám a készletben 1 db

Csomagolás

Csomag tartalma Láda

Tudni érdemes

Ajánlott Lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  BGJ260
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621250976

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20