Oldal frissítése

Disney

Disney játékok

Disney: közkedvelt játékok mindenki számára

A Disney egy olyan márka, amely örömet, barátságot és jó hangulatot teremt. A Disney játékok választékából mindenki megtalálja a számára megfelelőt, a legkisebbek számára például különféle figurák, játékautók, karakterek és egyebek kaphatók, a Verdák vagy a ToyStory animációs filmek világából. Nagyobb gyerekek számára a Star Wars és a Marvel játékok, plüssállatok, valamint hősök gyűjtőfigurái közül válogathatsz. A kislányok pedig minden bizonnyal örülni fognak a Jégvarázsra utaló babáknak vagy kiegészítőnek, valamint a Disney hercegnők filmsorozat többi szereplőjének egyaránt.

Mickey Mouse

Mickey Mouse

Mickey egér, a The Walt Disney Company egyik karaktere, akit maga Walt Disney alkotott meg, már majdnem 100 éve van velünk. A Mickey egér rajzfilm, amelyet minden generáció gyermekei szeretnek, továbbra is hatalmas sikert arat a tévéképernyőkön, és minden gyermek szívében helyet foglal el. Mickey egér élete során sok-sok barátot fogadott maga mellé, mint például Goofyt, Plutót, Donald kacsát és Minnie egeret is.

Jégvarázs

A Jégvarázs, vagy eredetileg angolul Frozen, Elza hercegnő történetéről szól, aki varázslatos képességgel rendelkezik – azaz bármit jéggé, valamint hóvá tud változtatni. A szeretet, a barátság, törődés a szeretteinkről és a megbocsátás mind részei ennek a varázslatos történetnek, és ennek eredményeképpen sok kislány és fiatal hölgy fejébe ivódott be, akik olyanok szeretnének lenni, mint Elza hercegnő. A Disney egy egész sorozat Jégvarázs témájú terméket mutatott be a kis rajongók számára.

Jégvarázs
Disney hercegnők

Disney hercegnők

A Disney hercegnők bátor és szeretett hősnői most az Ultimate Princess Celebrationben ünnepelnek. Ez az ünnepség egy egyszer az életben megrendezésre kerülő globális extravagáns esemény lesz. Egész évben egyedi tartalmakkal, termékekkel, élményekkel és egyebekkel fogja meglepni, valamint megörvendeztetni a rajongókat. Csatlakozz a Disney hercegnőkhöz, és ünnepeljük együtt az aranyszívet, a bátorságot és a kedvességet, amit ezek a karakterek inspirálnak.

Marvel

A Marvel hősei, más néven a Bosszúállók (The Avengers). A Thanos nevű gonosztevő elől a világ védelmezői közé tartozik a technológiai filantróp és gazdag Vasember, a hatalmas asgardi Thor, a Pókember, a zöld Hulk, valamint Amerika kapitány. A nagyon népszerű Marvel-filmek fokozatos forgatásain más hősök is megjelentek – Black Widow, Hawkeye, Panther és Marvel Kapitány.

Marvel Avengers
Star Wars

Star Wars

A Csillagok háborúja, más néven Star Wars, George Lucas életművéből a legelső film, a Star Wars: IV. epizód - Egy új remény megjelenésével vált világméretű jelenséggé. Fokozatosan újabb epizódokkal bővült, és a Star Wars-filmek családja immár összesen 9-re bővült. A Csillagok háborúja a gyermekrajongók körében is megugrott, miután a Walt Disney Company átvette a franchise-t, amelynek vezényletével készült az utolsó két film, valamint a Mandalorian sorozat, amelyben a kis Yoda szerepel.

Paraméterek módosítása
1156 termék

Disney

A Disney kategóriában összesen 1156 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20