Oldal frissítése

Disney hercegnők

Disney hercegnők

Disney hercegnők

Most először ünnepeljük a Disney Hercegnők és a Jégvarázs bátor és nagyon népszerű hősnőit a Ultimate Princess Celebration-ben. Ez az ünnepség egy egyszer az életben megrendezésre kerülő világméretű extravagáns esemény lesz. Egész évben egyedi tartalmakkal, termékekkel, élményekkel és egyebekkel fogja meglepni és megörvendeztetni a rajongókat. Csatlakozz a Disney hercegnőkhöz, és ünnepeljük együtt az arany szívet, a bátorságot és a kedvességet, amelyek ezeket a karaktereket inspirálják.

Disney hercegnő Mulan

Mulan hercegnő

A Disney hercegnők közül Mulan mindig is jól tudta, hogy több annál, mint amit a tükörképe mutat. Mint egy ritka, gyönyörű virág, amely a megpróbáltatások ellenére is kivirágzik, Mulan Disney hercegnő bebizonyítja, hogy a hagyományokhoz kötődő társadalmon kívül is értékes, és legendás harcossá válik. Bátorsággal, szenvedéllyel és elszántsággal dacol az akadályokkal szemben, és bebizonyítja, hogy valóban bármi lehetséges, ha hiszel magadban, és bátran kimondod, amit gondolsz.

Hamupipőke hercegnő

Hamupipőke egy olyan Disney hercegnő, aki tudja, hogy a kedvesség egy olyan varázslat, amely képes megváltoztatni a világot, ezért melegszívű és őszinte mindenkivel, akivel találkozik. Mindegy, hogy a legkisebb egérről vagy magáról a királyfiról van szó, a kedves Disney hercegnő mindenkivel ugyanolyan tisztelettel bánik. Hisz önmagában, és eltökélten küzd a megpróbáltatások ellen. Hamupipőke a Disney hercegnő helyzete ellenére megtalálja a bátorságot, hogy kedves legyen, mert tudja, hogy a kedvesség mindent legyőz.

Hamupipőke hercegnő
Jázmin hercegnő

Jázmin hercegnő

Jázmin egy hihetetlenül független és erős Disney hercegnő. Nem fél kimondani a véleményét, függetlenül attól, hogy kivel áll szemben, és nem habozik kiállni a helyes dolgok mellett sem. Rendkívül együttérző, és törődik a királyságával, családjával, valamint barátaival. Jázmin Disney hercegnő tudja, hogy nem szabad hagynia, hogy más döntsön a jövőjéről, és önfelfedező kalandja során kitör a komfortzónájából, hogy egy teljesen új világot találjon a palota falain kívül.

Aranyhaj hercegnő

Aranyhaj egy igazán temperamentumos és elszánt fiatal Disney hercegnő, akinek nagy a kíváncsisága a világ iránt, és hajlandó kilépni a komfortzónájából, hogy megélje az álmait. Annak ellenére, hogy nem ismeri a tornyán túli világot, Aranyhaj Disney hercegnő megtalálja a bátorságot, hogy továbblépjen és kövesse ambícióit, miközben új barátokat talál és valódi önmagát fedezi fel.

Aranyhaj hercegnő
Bella hercegnő

Belle hercegnő

Belle imád olvasni. A különböző történetek új helyekre viszik el, új emberekkel ismertetik meg, és új perspektívákat mutatnak be neki. A Disney hercegnő tudja, hogy bátorságra és kedvességre van szüksége ahhoz, hogy meglássa a szépséget még ott is, ahol mások nem látják. Belle Disney hercegnő magabiztos és kényelmes, mivel tudatosan önmagát adja, és tudja, hogy nem igazságos egy könyvet - vagy egy szörnyet - a borítója alapján megítélni. A Disney hercegnő arra vágyik, hogy kiszakadjon az egyszerű életből, és kalandot találjon a vidéki városon kívül.

Paraméterek módosítása
60 termék

Disney hercegnők

A Disney hercegnők kategóriában összesen 60 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10