Oldal frissítése

Discovery Hogyan készíts tűzhányót

Kiegészítők a termékhez

Discovery Hogyan készíts tűzhányót

A DISCOVERY Hogyan építsünk vulkánt? Kreatív szett egy tanulságos és szórakoztató játék, amely alkalmas felnőttek és 10 évnél idősebb gyermekek részére. Ez a különleges szett megtanítja kis felfedezőjét a vulkánok titokzatos és veszélyes világára, kisgyermeke megépítheti lépésről lépésre a vulkánt, a kitöréssel együtt. Minden szükséges elem, úgy mint a műanyag vulkán model, karton poharak, a kitöréshez szükséges anyag, fecskendő, spatula, műanyag poharak, kártyák a vulkánok fajtáiról és természetesen oktatófüzetek is a szett részét képezik. Ezzel a szórakoztató játékkal gyermekeik kivételes módon fedezhetik fel a vulkanológia titkait. 
Specifikációk:
A termék 10 éves kor feletti gyermekek részére alkalmas.A csomag tartalma: 1 db műanyag vulkán modell, 1 db karton pohár, 2 db kitörés érzékeltetéséhez szükséges szövet, 1 db fecskendő, 1 db spatula, 2 db műanyag tartály, 18 db kártya vulkánokról, 1 db oktatófüzet

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 10 éves kortól
Kód:  ZI128b
Termékszám:  8595582214904

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10