Oldal frissítése

DiscoverSounds Színek és formák vonat

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DiscoverSounds Színek és formák vonat

A legkisebbek számára készült jó minőségű játékok ösztönzik az új tevékenységeket, így megtanítják az ok-okozati összefüggéseket, fejlesztik a gyerekek érzékeit és kialakítják az ideális környezetet a megfelelő fejlődéshez. Végül, de nem utolsósorban, a figyelem a biztonságra is kiterjed. Mint minden Little Tikes játék, a DiscoverSounds színek és formák is  zökkenőmentes játékot biztosít. A gyönyörű vonat számos különböző játékmódot biztosít. Minden egyes kocsi egy olyan tevékenységet kínál, amelyet a gyerekek élveznek. Tégelyek, formák beillesztése vagy mozdony dudáló hanggal és masinisztával - Melyik DiscoverSounds tevékenység érdekli leginkább a gyermekedet?

A DiscoverSounds színek és formák legfontosabb jellemzői

  • Mozdony hanggal és masinisztával, két, különböző tevékenységgel rendelkező kocsi
  • Fejleszti az érzékszerveket, a finommotorikát, a képzelőerőt és a kreativitást
  • Minőségi és biztonsági garancia a Little Tikes-től
  • A kémény megnyomása után hangot ad
  •  DiscoverSounds színek és formák vidám design-nal rendelkezik
  • A kocsik leválaszthatók és szabadon csatlakoztathatók
  • Alkalmas  6 hónapos kortól
  • 2 × AA R6 elem, tartozék

Vonat sok mulatsággal

A DiscoverSounds színek és formák vonat segítségével a gyerekek egyszerre szórakoznak és tanulnak. A mozdonyt olyan masiniszta vezeti, akit a gyermek kivehet és játszhat vele. A kémény megnyomása után a mozdony elindul vagy dudál, továbbá a DiscoverSounds mozdonyban sok színes golyó van, ami tökéletes a gyerekeknek. Az egyik kocsiban a gyerekek nagy méretű terhet találnak, színes tégelyek formájában. Egy másik kocsi azt a képességet gyakoroltatja, hogy a jobb oldali lyukba illessze be a megfelelő háromszög, kör vagy csillag alakot. Az egész DiscoverSounds vonat szétválasztható és az alkatrészek eltávolíthatóak.  A kicsi kalandorok szabadon csatlakoztathatják a kocsikat és a mozdonyt, és jól szórakozhatnak.


Paraméterek

Méret és súly

Hosszúság/mélység 40 cm
Kód:  HRAif8228
Termékszám:  0050743642616
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20