Oldal frissítése

DiscoverSounds Ismerjük fel az alakzatokat

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DiscoverSounds Ismerjük fel az alakzatokat

A legkisebbeknek szánt minőségi játékok a gyermekeket új tevékenységekre, az ok-okozat megismerésére, érzékeik és motoros készségek fejlesztésére ösztönzik, és arra, hogy kialakítsák a megfelelő fejlődésükhöz szükséges ideális környezetet. Mindez, és még sok más is lehetséges, a kis játékszer - a DiscoverSounds Ismerjük fel az alakzatokat játékával. A csodálatos játék, amely egy tengeri akváriumot ábrázol, különböző játékmódokat kínál különböző nehézséggel, amelyek alkalmasak a legkisebb gyermekektől egészen az óvodás gyerekekig. A színek és formák ismerete, számolás, a kockák behelyezése a megfelelő lyukakba... A világító DiscoverSounds játéka könnyen és játszva tanít a gyerekeknek.

A DiscoverSounds Ismerjük fel az alakzatokat főbb jellemzői

  • Interaktív beszélő játék, változó nehézséggel, 6 forma beillesztésével
  • Vidám gömb akvárium dizájn tengeri állatokkal
  • Fejleszti az érzékszervi észlelést és motoros készségeket
  • Garantált minőség, tartósság és biztonság a Little Tikes cégtől
  • 3 választható játékmód - csecsemő, kisgyermek, óvodás
  • Mechanikus gomb a formák behelyezéséhez
  • A DiscoverSounds Ismerjük fel az alakzatokat játéka angolul beszél
  • Alkalmas kisgyermekek és óvodás gyermekek számára
  • 4 × AA 1.5V elem a csomag része

Gyere játszani és tanulni!

A DiscoverSound Ismerjük fel az alakzatokat játékával a Little Tikes márka jóvoltából a gyerekek olyan játékot kapnak, ami egyszerre szórakoztató és oktató. A három különböző játékmódnak köszönhetően, amelyekbe ez a vicces akvárium kapcsolható, a játék végigkísérheti gyermekedet csecsemőkortól az óvodáig. Az első szinten a legkisebb gyerekek felfedezhetik az egyes kockákat, meghallgathatják a színek a formák nevét és egyszerű számolást is. Minden alkalommal, amikor a kockát behelyezitek, a polip felvillan és beszél. Amikor minden forma a gömb belsejében van, a formák kiesnek a gömb aljából. Alternatív tevékenységként a gyerekek bármikor használhatják a tengeri lényekkel díszített formákkal teli gömböt dobálásra is. A második szinten, amely elsősorban a kisgyermekek számára készült, a beszédes polip az egyes színek és formák beillesztését kéri. Ha a gyermek a megfelelő darabot teszi a helyére, a DiscoverSounds gömb polipja lelkesen villog és bátorítja a kicsiket, egyéb esetben az akvárium alja elhalványul és minden kiesik belőle. A harmadik szint egy verseny az idővel. Főleg az iskola előtt álló óvodásoknak szánták, ahol a feladat, hogy a kívánt formát vagy színt a kocka megfelelő nyílásába helyezzék be, a lehető leggyorsabban. Nagy előnye, hogy a DiscoverSounds játékban található polip angolul beszél. A gyerekek ily módon természetesen elsajátítják a világnyelv alapjait.


Kód:  HRAif8219
Termékszám:  0050743627521
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15