Oldal frissítése

Dinoszaurusz DNS - T-Rex

5 590 Ft

Dinoszaurusz DNS - T-Rex

Gyermeked odáig van a dinoszauruszokért? Mit szólna ahhoz, ha ezt az ősrégi lényt otthonában tudná életre kelteni? A 4M márka kísérletező készletének segítségével a gyermekedből igazi paleontológus és genetikus válhat. A kis felfedezőnek lehetősége van kiásni a Tyrannosaurus Rex foszforeszkáló csontjait, ami világít a sötétben, majd ha megtalálta DNS-ét, már csak egy lépésre van annak felélesztésétől. A kiterjesztett virtuális valóság (AR) révén csemetéd életet lehelhet a Tyrannosaurus Rex-be. Ezt a paleontológiai sikert a DinoCodes ingyenes alkalmazáson keresztül oszthatja meg barátaival. A kísérletező készlettel nagyszerű szórakozásban lehet része gyermekednek, ugyanakkor új ismeretekkel is gazdagodhat.

A Dinosaur DNS kísérletező készlet főbb jellemzői

  • A készlet a kreatív tevékenységek és a virtuális valóság kombinációja
  • A készlet 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára
  • A csomagolás méretei 24 × 6,3 × 21,5 cm

A csomag tartalma:
gipszkarton, kémcső DNS-darabkákkal, Tyrannosaurus Rex foszforeszkáló csontok, speciális szerszámok, 2 db VR alátét, lágy viasz, ecset, részletes utasítások

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAif8639
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590439070023

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15