Oldal frissítése

Dino Antik Történelmi világtérkép

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Dino Antik Történelmi világtérkép

A kirakósjátékok és a térkép böngészés - két rettentő élvezetes szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt, most egyelten termékbe kombinálva! A puzzle 2000 elemet tartalmaz, amely a kirakósok legnagyobb szerelmesei számára is megfelelő kihívással szolgál, legyenek ők kezdő vagy haladó játékosok akár. Minden elem egyedi formájú, és tökéletesen passzol a többi elemhez.

A puzzle egy izgalmas és egyúttal pihentető időtöltés a nap végén, amely által kipihenheted fáradalmaidat és relaxálhatsz kicsit. Valamint a kirakósokkal való játékot a rossz időjárás sem befolyásolja! Emellett a játék fejleszti a finommotoros készségedet, a képzelőerődet és a memóriádat is. A puulet kirakását követően összeragaszthatod, így akár lakásod egyedi díszítőelemévé is válhat majd.
További információk:
Téma:
Ókori világtérkép
Méretek:
97 x 69 cm

Kód:  HRAa739
Termékszám:  8590878561069

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10