Oldal frissítése

Dino Tatra 148 Teherautó

4,9 468 értékelés
10 990 Ft

Dino Tatra 148 Teherautó

A legendás Tatra játékgyártó generációkon át szórakoztatta a gyermekeket kíváló minőségű és élvezetes játékokkal. Ez most sincs másképp, gyermekeid hasonló élményeket és kalandokat élhetnek át ezzel az új játékkal. A teherautó kék-piros designnal rendelkezik, és rendkívül tartós műanyagból készült. Hála a hihetetlen szállítási kapacitásának, amely 100 kg, akár a kisgyermekek is elférnek benne.

Tatra 148

Teherautó

A teherautó játék remek ajándék mind fiúk, mind lányok számára egyaránt. Szinte bárhol lehet vele játszani, akár otthon, a kertben, a homokozóban vagy akár a vízben is. A billenő mechanizmus lehetővé teszi a belepakolt holmik kiborítását, amely remek szórakozást fog nyújtani a kisgyermekek számára hosszú órákon át.

Tatra 148

  • Teherbírás 100 kg
  • Alkalmas kisgyermekek számára
  • Billenő mechanizmus
  • Robosztus, remek design
  • Méretek 73 x 28 x 32 cm
Doporučený věk

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK, 2009. június 18-i a játékok biztonságáról szóló irányelvének és minden más vonatkozó jogi normának. Természetesen megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 1 éves kortól

Műszaki berendezések

Kisautó hossza 73 cm
Tulajdonságok Homokhoz alkalmas
Anyag Műanyag

Kisautók

Kisautó hossza 73 cm
Tulajdonságok Homokhoz alkalmas

Homokozó játékok

Csomag tartalma Autó

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  HRAa1226
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590878645011

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05