Oldal frissítése

Dino Tatra 148 kék

4,9 468 értékelés
11 990 Ft

Dino Tatra 148 kék

A legendás Tatra már generációk óta a gyermekjátékok egyik alapdarabja, és most a te kisgyereked is nagyszerű kalandokat élhet át ezzel a népszerű játékkal.A Tatra teherautó vidám kék színben pompázik, és csodásan kidolgozott részletekkel tűnik ki, amelyek hasonlítanak egy valódi autó kinézetére.A modell rendkívül tartós műanyagból készült.Ennek köszönhetően hihetetlenül nagy, 100 kilogrammos teherbírással rendelkezik, így igazán nagy terheket tud szállítani, és még gyerekek is utazhatnak rajta.

 Tatra 148

Tatra 148

Egy megfelelő teherautó

A lányok, fiúk és talán még a szüleik is imádni fogják a kis Tatrat.Használható otthon, a kertben, a homokozóban és a vízparton - egyszóval mindenhol, ahol egy megfelelő autóra van szükség.A billenő rendszer lehetővé teszi az anyagok könnyű kirakodását, így a rakomány szállítása órákig tartó, csodálatos időtöltéssé válik.

Főbb előnyök

  • Kifinomult tervezés és minőségi műanyag megmunkáltság
  • Nagy teherbírású: 100 kg, és 73 cm hosszú
  • Sokoldalú játék, amely szórakoztatja a kisebb és az idősebb gyerekeket is
  • Billenős kocsi
 Tatra 148

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek és a cseh jogszabályok szerinti valamennyi jogi előírásnak.A CE-megfelelőségi nyilatkozat magától értetődő.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Férfi/fiú

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 1 éves kortól

Műszaki berendezések

Kisautó hossza 73 cm
Tulajdonságok Homokhoz alkalmas
Anyag Műanyag
Kód:  HRAa8311
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590878645059

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20