Oldal frissítése

Dino- Kisvakond örül

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Dino- Kisvakond örül

Ismert és a gyerekek által szeretett Kisvakond karakter, akit a prominens cseh művész, Zdenek Miler hozott létre, most egy puzzle formájában érkezik meg a gyermekek otthonába.

Kisvakond egy kíváncsi vakond, vidám játszópajtás és egy jó barát. És milyen szép nadrágja van zsebekkel. Milyen jól állt neki! 

A puzzle két képet tartalmaz, amelyeken a szinte mindig vidám Kisvakond látható. Boldog. Kimegy a barátokkal egy utazásra kedvenc gyufásdobozában. Beül a volán mögé, és barátait, nyulat és sündisznót, elviszi egy kocsikázásra. Vidáman vág át a réten a pitypangvirágzás és gondtalan nevetés közepette.

A második képen szintén, Kisvakond látható. Ezúttal az egeret egy halom szép ajándékkal lepi meg. Ezek miatt a boldog pillanatok miatt lett a puzzle neve "Kisvakond örül", és biztosan örömet szerez neked.

Műszaki adatok:

kor:
4-6 év

Darabszám:
2 x 48

Doboz méretei:
27,4 x 19 x 3,5 cm

kép:
26,4 x 18,1 cm

súly:
0.290 kg

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról alkotott jogszabálynak és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Kisvakond

Játék kategória

Játék kategória Puzzle
Kód:  HRAa666
Termékszám:  8590878381285

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10