Oldal frissítése

Dino Jégkirályság puzzle

4,4 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Dino Jégkirályság puzzle

A legendás játék, a puzzle nemcsak a gyermekek szórakozása. Világszerte milliók és milliók imádnak különféle formákat alkotni a kis darabkákból. A puzzle nem pusztán szórakozás, de komoly szellemi erőfeszítést igénylő tevékenység, mely fejleszti a memóriát és az alakfelismerést is. Termékeink között minták és típusok gazdag választékát kínáljuk gyermekek és haladók számára egyaránt, sőt, még 3D-s készleteket is – így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb puzzle-t.

Ez a játék minden gyereket kreatív alkotásra ösztönöz. Te is szereted a Jégkirályság meséjét? Akkor minden bizonnyal tetszeni fog neked ez a puzzle is, amelynek darabkáiból négy képet rakhatsz ki a varázslatos világ főszereplőit megjelenítve. A játék - mely 4 éves kortól ajánlott - mindenki számára ideális szórakozást kínál. 

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Jégvarázs

Játék kategória

Játék kategória Puzzle
Kód:  HRAa2763
Termékszám:  8590878333123

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05