Oldal frissítése

Dino Jégvarázs

Kiegészítők a termékhez

Dino Jégvarázs

A puzzle kisfiúk és kislányok, nagyapák és nagymamák, nagybácsik és nagynénik egyik legkedveltebb kirakós játéka. A puzzle jókedvvel tölti meg a közös családi pillanatokat, örömet szerez sikeres kirakása, és nemcsak a fantáziát és a képzeletet fejleszti, hanem főleg a gyerekeknél javítja a finommotorikus készségeket. A kirakott képpel lakása falait díszítheti, vagy szétszedheti, majd újra és újra kirakhatja. A Jégvarázs puzzle hangulata lenyűgöző, maga a kirakás folyamata jó móka lesz a gyerekeknek. A képen látható nővéreket, Annát és Elsát, Kristoffot és hű társát Svent, valamint Olafot, a vicces hóembert is ismerik a gyerekek. Mindez a hó és a jég fogságban terül elénk.

A Jégvarázs puzzle 24 részből áll. Minden darab kemény és pontos, a részek jól illeszkednek egymáshoz. Minden résznek saját, összetéveszthetetlen alakja van.

A kirakott puzzle méretei: 67,7 x 47,7 cm
Darabok száma: 24 db
Kor: 2 éves kortól ajánlott

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Jégvarázs

Játék kategória

Játék kategória Puzzle
Kód:  HRAa5266
Termékszám:  8590878350144

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20