Oldal frissítése

Dino fa kockák- Verdák

4 390 Ft

Dino fa kockák- Verdák

Kép kockák, a Verdák mesefilm témájában, egy klasszikus és nagyon népszerű játék kisgyermekek számára. A fa kockákra ragasztott képeken a sikeres gyermekfilm, a Verdák szereplőinek képei találhatóak. A szett összesen 6 képet tartalmaz, amelyek segítségével megfelelően ki tudja rakni a 12 darabos kockákat. Az egyes kockák egymás mellé tehetőek, így eredményezve a képet, amely megegyezik az eredeti designnal.

Legfontosabb jellemzői

  • Klasszikus, fából készült vidám kockajáték
  • A Verdák film hőseinek a motívumaival
  • 12 kockát tartalmaz
  • 100% cseh termék
  • 3 évnél idősebb gyermekek számára készült

Szórakozás és tanulás

A képeken mókás és gyönyörűen színezett motívumok találhatóak. Megtanítják a gyermekeit a logikájuk, koncentrációjuk használatára, és fejleszti a képességeiket, a motoros készségeiket és a gondolkodásukat. Szerezze be nekik ezt a játékot, amelyet az idő is bebizonyított és még emlékezhet rá a saját gyerekkorából!

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Darabszám

Darabszám 12 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fa

Megjelenés

Megjelenés Képes, Színes

Anyag

Anyag Fa

Innen ismerheted

Téma Verdák

Játék kategória

Játék kategória Épitők
Kód:  HRAa7827
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590878641228

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05