Oldal frissítése

Dino A farmon 20 kocka

5 3 értékelés
4 790 Ft

Dino A farmon 20 kocka

Az állatmotívumokkal díszített mesekocka egy klasszikus és rendkívül népszerű gyermekjáték. A fa kockákat az állatok képei és a különféle kalandok díszítik. A készletben található 20 kocka segítségével összesen 6 sablon képét rakhatod ki. Az egyes kockák helyes egymásra helyezésével a kapott kép megfelel a sablon mintáinak.

Dino A farmon fa mesekocka főbb jellemzői

  • Klasszikus, vidám fából készült kockák
  • A farmon élő állatok motívumával
  • 20 kockát tartalmaz
  • 100% cseh termék
  • 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Szórakozás és tanulás egyben

A kockán található képek vidámak és gyönyörű színezés jellemzi őket. Megtanítja a gyerekeknek a logikus gondolkodás és a koncentráció elsajátítását, emellett fejleszthetik kézügyességüket, motoros készségeiket és gondolkodásukat. Szerezd meg nekik azt a játékot, amely kiállta az idő próbáját, és amelyre még Te magad is emlékszel a gyermekkori éveidből!

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Darabszám

Darabszám 20 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fa

Kockák tulajdonságai

Megjelenés Képes, Színes
Kód:  HRAif12092
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590951332036

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20