Oldal frissítése

Digiphot LED KM-20

3,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Digiphot LED KM-20

A kompakt mikroszkóp minőségi anygaokból számára készült, leginkább óvodás vagy kisiskolás gyermekek kíváncsiságának kielégítésére. A KM-20 mikroszkóp egy professzionális optikai eszköz, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy 20-40x-es nagyításban képesek legyenek objektumok megfigyelésére. Abszolút részletes rálátást ad a világra és megnyitja a tudás végtelen kapuját, amelyre a gyerekek nagyon fogékonyak. A megfigyelt mintákat erőteljes LED fény világítja meg, amely élénk és tiszta képet biztosít. A mikroszkóp hordozható, könnyen elhelyezhető minden gyermek hátizsákjában. Tegye boldoggá gyermekeit egy olyan ajándékkal, amely sokat tanít nekik!

Fontos funkciók

  • 20-40-szeres nagyítás segítségével tárja fel a legapróbb részletekig a megfigyelt tárgyat
  • A mikroszkóp kompakt és könnyen hordozható
  • LED biztosítja az élénk és tiszta képet
  • A hozzávaló LR-44 elemet a csomag tartalmazza
  • A mikroszkóp használata nagyon egyszerű

Hogyan kell használni a mikroszkópot?

Helyezzen egy vizsgálandó mintát a mikroszkóp fedőüvege alá, és csúsztassa be az egészet az álló talpba. Vagy távolítsa el a mikroszkópot az állványról és használhatja bárhol máshol. Csak csatlakoztassa az objektumhoz, amelyet figyel, fókuszáljon és kezdődhet a vizsgálódás!

A csomag tartalma:
1 × mikroszkóp
2 × fedőlemez
1 × állvány
1 × LR-44 elem

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek az európai jogszabályoknak megfelelően. Természetesen rendelkezik CE-megfelelőségi nyilatkozattal is.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AG13 (LR44)
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AG13 (LR44)
Kód:  HRA115z
Termékszám:  4250138255001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15