Oldal frissítése

Deluxe Világító Szivárvány Tündér

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Deluxe Világító Szivárvány Tündér

A Deluxe Világító Szivárvány Tündér biztosan örömet szerez minden babázni szerető apróságnak. A beépített akkumulátornak köszönhetően a tündér valóban repül, ráadásul színes fényáradattal tündököl. Ez a különleges tulajdonsággal rendelkező baba minden kislány számára tökéletes ajándék. 

Legfőbb jellemzői

  • beépített Li-Polymer akkumulátornak köszönhetően a baba könnyedén lebeg a kinyújtott tenyér felett
  • A baba szivárvány színeiben pompázik repülés közben, ami tovább fokozza a játékélményt
  • A csomag töltőt is tartalmaz, amely 6 db AA elemmel működik
  • Ezzel a tündérrel egyetlen kislány sem fog unatkozni

Tökéletes ajándék minden kislány számára

Egy tündöklő tündérrel minden kislány varázslatosan szórakozik. A hajában virágdíszt viselő baba igazából repül, és közben varázslatosan színpompás fényár veszi körül. Ám légy óvatos, hogy az akkumulátor mindig fel legyen töltve! A csomag tartalmaz egy tölthető talapzatot, amin a fáradt baba feltöltődhet energiával a a következő repülésig. A töltő 6 db AA -s elemmel működik, melyeket a csomag nem tartalmaz.

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48 / EK számú, 2009. június 18-án, a játékok biztonságáról hozott rendeletének, valamint minden érvényes cseh törvényi szabályozásnak. A termék természetesen CE megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Kód:  HRAa8669
Termékszám:  5902251358082

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20