Oldal frissítése

Cubs Nikolka

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cubs Nikolka

Felejtsd el az olcsó műanyag házakat, amelyek minden színnel ragyognak és semmi sem marad. A CUBS egyedülálló házakkal rendelkezik, amelyek kiváló minőségű fából készültek és nagyon eredetiek és kreatívek. Élő gyermekházak minden kerthez illeszkednek és környezetbarátek. Az egyszerű összeszerelésnek és az egyértelmű utasításoknak köszönhetően egy időben felépítheti házát a gyerekeivel. Ha nem merészkedsz otthon, akkor használhatja a CUBS összeszerelő szolgáltatást, amely nem szerepel a ház áraján.Az árukat az Európai Unióban gyártják, így minden termék megfelel az európai szabványoknak és követelményeknek, amelyek megfelelnek az EN 71-1, az EN 71-2, az EN 71-3 és az EN 71-8 szabványoknak.

A Nikolka faház fő jellemzői

  • Kreatív tervezésű, nagy formatervezésű gyermekház
  • A fenyőből és fenyőből készült kiváló minőségű fából készült kombináció
  • A ház nagyon környezetbarát
  • Szerelési útmutató a könnyű és gyors házszereléshez
  • Az összeszerelő szolgáltatás közvetlenül a CUBS-tól igénybe vehető
  • A házban van egy ajtó és egy ablak, amely zárral zárható
  • Minden CUBS termék megfelel a legújabb európai szabványoknak
  • Gyermek ház alkalmas 3 éves korú gyermekek számára

Nikolka ház

Ez a ház kifejezetten fenyőből és fenyőből készült. Egy boltíves tetővel, egy 61 x 110 cm-es ajtóval és egy 63 × 54 cm-es ablakkal büszkélkedhet, amely zárral zárható.A falak 112 cm magasak és 19 mm vastagok. A teljes ház súlya 79,5 kg, és alkalmas 3 éves korú gyermekek számára. 

Paraméterek

Méretek

Hosszúság/mélység 105 cm
Szélesség 130 cm
Magasság 145 cm
Kód:  HRAif8377
Termékszám:  641938432510

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15