Oldal frissítése

Cubs játszótéri kiegészítők - türkiz teleszkóp

Kiegészítők a termékhez

Cubs játszótéri kiegészítők - türkiz teleszkóp

Csináljon játszóteret a kertjében, és csaljon mosolyt az unatkozó gyermekei arcára! Amennyiben valaha is játszótér létrehozására adja a fejét, vagy csak új játékot szeretne adni a gyerekek kezébe, akkor mindenképpen szüksége lesz erre a teleszkópra, ami felhőtlen szórakozást biztosíthat a gyermekei számára. A szerkezet segítségével könnyedén szemmel tarthatják egymást játék közben - akár bújócskázás közben is élve a teleszkóp segítségével. Nem kell aggódnia amiatt, hog a gyerekek játék közben belenéznek vele a napba, elvégre a gyártó gondoskodott arról, hogy megvédjék a gyerekek szemét a nap vakító fényétől.  

Főbb jellemzők

  • Játékteleszkóp kertes házba vagy játszótérbe 
  • Mosolyt csalhat az unatkozó gyerekek arcára 
  • Nagy sűrűségű polietilénből készült (HDPE)
  • Megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak

A termék alapos teszteken esett át, és megfelelt az Európai Unió biztonsági előírásainak, ezért nyugodtan használhatja az otthonában. Rendelkezik a TÜV Nord biztonsági tanúsítványával. 

Méretek:
41,8 × 13,6 × 20,7 cm

 
Kód:  HRAa8043
Termékszám:  5413050017846

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10