Oldal frissítése

CUBS Baby 3 az 1-ben Trix hinta - narancssárga

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CUBS Baby 3 az 1-ben Trix hinta - narancssárga

A 3 az 1-ben Trix egy modern, műanyag lengőhinta, amely a legifjabb kortól egészen 12 éves korig alkalmas a gyerekek számára. Az egyedülálló, 3 az 1-ben megoldásnak köszönhetően a gyerekek 0-tól 12 éves korukig hintázhatnak rajta. A hinta maximális terhelhetősége 70 kg. Biztosan értékelni fogod, hogy a Baby 3 az 1-ben Trix hinta kisbabáddal együtt növekedhet. A hintakészlet használható mélybeülős bébi hintaként, háttámlás hintaként, később pedig laphintaként. Ez az ideális hinta a kis totyogók számára. A hintát a gyermekhez igazíthatod a kötelek leengedésével és a biztonsági heveder használatával. A nagyobb gyerekek már hintázhatnak csak háttámlával, vagy háttámla nélkül az üléslapon.

Erre a termékre különleges biztonsági előírások vonatkoznak. A termék otthoni használatra készült. A terméket az Európai Unióban gyártották a CUBS márka számára. Az összes CUBS terméket a legújabb európai szabványoknak és követelményeknek megfelelően tesztelték és engedélyezték.

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európa Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló jogi direktívájának és az érvényes jogszabályoknak, valamint természetesen CE jelöléssel is rendelkezik.

Egyedi jellemzői

  • Anyaga: műanyag - HDPE, fröccsöntött
  • Szerkezetek horganyzott acélból, a kötélen fekete PP szorítókkal
  • Terhelhetősége: 70 kg
  • Méretei: 38,5 × 39 × 30 cm
  • Felfüggesztési magasság: 205 cm - 255 cm
  • Ajánlott 0-12 éves kor között

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Ülőhelyek száma Együléses
Terhelhetőség 70 kg
Kód:  HRAa3416
Termékszám:  5413050008035

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05