Oldal frissítése

Cubelets robotépítő kockák - 12 darabos készlet

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cubelets robotépítő kockák - 12 darabos készlet

A Cubelets készlet 12 intelligens moduláris kockát tartalmaz, melyek mindegyikének saját, jól meghatározott feladata van, a sarkaiknál pedig kis gömbmágnesekkel kapcsolódnak egymáshoz. Egymással kombinálhatók, így egyszerűen alkothatók belőlük bonyolultabb modellek is. Mivel mágnessel kapcsolódnak, összeszerelésük rendkívül egyszerű, nem kellenek hozzá kódolási vagy vezetékezési ismeretek. Egyszerűen csak érintsd össze a két kockát, a mágneses felületek pedig gondoskodnak a többiről. Létrehozhatsz például olyan robotokat, amelyek az asztalon mozognak, reagálnak idegen tárgyakra, fényre és hőre. Vagy építhetsz a kockákból épületet is, és a kockaadapterek segítségével hozzáépítheted más építőjátékokhoz, például Lego kockákhoz. Bármit is alkoss a Cubelets elektronikus készletből, az egészen biztosan egyedülálló és szórakoztató lesz!

A Cubelets elektronikus készlet jellemzői

  • Az elektronikus készlet 12 intelligens, mágneses felületű moduláris kockát tartalmaz
  • Az egyes kockák kombinálhatók, így végtelen számú robotot hozható létre programozás és vezetékezés nélkül
  • A robotok meglepően valósághűen viselkednek
  • Minden újonnan létrehozott robot másképp viselkedik
  • A moduláris kockák összeszerelése egyszerű

A készlet tartalma:
Meghajtó kocka, forgó kocka, fénykibocsátó kocka, távolságérzékelő kocka, fényérzékelő kocka, inverz kocka, passzív kocka, blokkoló kocka, akkumulátor kocka, Bluetooth kocka, kockaadapter, micro USB töltőkábel.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Darabszám

Darabszám 12 db
Kód:  HRAjd1480
Termékszám:  787799693476

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05