Oldal frissítése

Csúszda toronnyal és mászókával

4,7 6 értékelés
45 290 Ft

Csúszda toronnyal és mászókával

Ez a vicces, színes csúszda a gyerekeknek végtelen sok mókát ígér. Ez nem csak egy egyszerű csúszda, hanem toronyként is szolgál, létrákkal és hegymászó illesztésekkel lehet feljutni rá. A csúszó platform alatti területen a gyermekek búvóhelyet és egy kis házat is találnak. 3 éves korú gyermekek számára alkalmas, a kertben és a szobában is elhelyezhető, így a gyerekek élvezhetik egész évben, időjárástól függetlenül. A csúcsminőségű műanyag csúszó felület garantálja a teljes biztonságot, ellenáll a károsodásnak és az időjárási körülményeknek. Ebbe a torony, mászóka és csúszda komplexumba egyszerűen beleszerethet bármelyik gyermek, és jól fog mulatni benne.
Műszaki adatok:
Anyaga:
műanyag
Csúszda hossza:
120 cm
Kapacitás:
50 kg
Méretek:
168 x 90 x 100 cm
Alkalmas:
3 éves gyermekek számáraű

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek az európai jogszabályoknak megfelelően. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Alap jellemzők

Típus Medencéhez
Hossz 120 cm
Teherbírás 50 kg
Szín Piros, Kék, Zöld
Anyaga Műanyag
Tulajdonságok Létrával
Kód:  HRA1302i
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7290100903773

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10