Oldal frissítése

Csúszda 210 cm - zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Csúszda 210 cm - zöld

Ez a  210 cm-es gyermek csúszda rendkívül tartós, műanyagból készült, fém kerettel van felszerelve, valamint csúszásmentes biztonsági műanyag lépcsőkkel rendelkezik. A csúszófelület enyhén hullámos és 215 cm hosszú. A lépcső fémszerkezete átnyúlik a csúszófelületre, így biztosítja a biztonságos élményt. Szélessége 42 cm. Csúszás közben gyerkőcöd dupla csavart élvezhet. A csúszópad és a lépcsők gyönyörű, élénk színűek, a csúszda fémkerete homok színű, a lépcsők pedig garantáltan biztonságosak és csúszásmentesek. 

Műszaki adatok
Szélesség: 144 cm
Magasság: 120 cm
Mélység: 24 cm
Súly: 10 kg
Ajánlott kor: 3 éves kortól
Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen rendelkezik CE-megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Alap jellemzők

Hossz 210 cm
Tulajdonságok Létrával
Kód:  HRA1301b
Termékszám:  3222873110007

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20