Oldal frissítése

Csúszda 180 cm - zöld

3,2 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Csúszda 180 cm - zöld

Stabil és szilárd csúszda, hullámos csúszófelülettel, amelynek teljes hossza 180 cm.
A színes csúszda kiváló eszköz a szabadban való játékhoz, jól illik a kertbe, azonban a házban is lehet használni.
Stabil vázzal rendelkezik, ezen kívül széles és kényelmes létrával, valamint könnyen megfogható kapaszkodóval látták el, mely lehetővé teszi, hogy a gyerekek könnyen és biztonságosan használhassák. Oldalfalai magasak. Közös játékra alkalmas. Fejleszti a fizikai állóképességet, így ideális játékká válik gyermeked számára! A lépcső és a csúszda felső része közötti terület kialakítása megakadályozza a gyermek leesését a játékról. A csúszda könnyen és gyorsan összehajtható.
A csúszda speciális előállítási módszere nagy szilárdságot és tartósságot eredményez. A csúszda szélessége 35 cm. A csúszda dupla hullámmal ellátott = "kettős hullám" lesiklás során.A csúszda élénk, vidám színnel, 30 mm-es, szilárd acélból készült fém kerettel és rögzített, csúszásgátlóval ellátott lépcsőfokokkal rendelkezik.
Paraméterek és specifikációk
Méretek: 213 x 122 x 134 cm
Ajánlott kor: 2-től 6 éves korig

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló jogi előírásoknak és minden érvényes cseh jogszabálynak, s természetesen CE tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Paraméterek

Alap jellemzők

Típus Medencéhez
Csúszda hossza 180 cm
Hossz 180 cm
Teherbírás 50 kg
Szín Zöld
Anyaga Műanyag
Tulajdonságok Létrával

Méret & súly

Szélesség 35 cm
Magasság 124 cm
Hossz 173 cm
Kód:  HRA1301a
Termékszám:  3222873112001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05