Oldal frissítése

Bigjigs Csörgődob

3,3 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Bigjigs Csörgődob

A csörgődob   egyike a legnépszerűbb gyermek - hangszereknek. Nagy segítséget nyújt  a tanulásban a ritmusérzék kialkításában, és pozitív hatással van a gyermekek  zenei ízlésének kifejlődésére is. Ez a csörgődob  gondosan kialakított, jó minőségű,  tartós és biztonságos. Alkalmas a gyermekek számára 3 éves kortól, s ők  bizonyára élvezettel fogadják a hangszer  vidám  kialakítását (design).  Egy csomagban egy csörgődob található, és sajnos  nem tudjuk garantálni egy konkrét színvariáció szállítását .

Műszaki adatok:

Anyaga:
fa

Átmérője:
15 cm

A csomag tartalma:
1x csörgődob

Ajánlott:
3 éves kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK )2009. június 18) irányelvének a játékok biztonságáról és minden vonatkozó cseh szabályozásnak. CE szabványnak megfelelő.

Kód:  BGJ217
Termékszám:  691621001943

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05