Oldal frissítése

Csónak 3 fő részére + evezők és pumpa

4,7 18 értékelés
36 690 Ft

Csónak 3 fő részére + evezők és pumpa

Az Intex Challenger 3 felfújható gumicsónakja garantáltan gondoskodik a vízi túrák élményeiről. Magaddal viheted egy csendesebb kicsi- vagy nagy tóhoz, tengerhez, illetve medencében vagy szelíd folyókon is használhatod. Könnyen irányítható. A biztonság növelése érdekében egy biztonsági kötelet is találsz a peremén. A csónak három légkamrával rendelkezik, a fő hajótest belsejében található segédkamrát is beleértve. A csomagban két 1,1 kg-os evező is helyet kapott, amelyek műanyagból és alumíniumból készültek, valamint egy kétirányú, könnyű és erős műanyag pumpa is tartozik hozzá. A csónak teherbírása 320 kg.

A Challenger 3 csónak előnyei

  • Sportos megjelenésű csónak
  • Minőségi és biztonságos anyagból készült
  • Gazdag felszereltség számos tartozékkal
  • A csónakra motort is lehet szerelni
  • Elegendő helyet biztosít 3 fő számára
  • A csónak megerősített alja garantálja a nagyobb stabilitást és szilárdságot

Kényelmes felfújható gumicsónak gazdag felszereltséggel

A gyors és egyszerű felfújás és leeresztés érdekében a fő kamra két Boston szeleppel rendelkezik. Az oldalán összesen négy rögzítő található az evezők számára. Kényelmed érdekében további két felfújható ülés is található a csomagban, valamint egy javítókészlet is rendelkezésedre áll a legrosszabb esetre. A csónakra motor is rögzíthető - a csónak tatján nyílások találhatók. A sportos megjelenés és az igazi minőség nagyszerű szórakozást nyújt neked és gyermekeidnek vagy szeretteidnek.

Tartós és biztonságos

A csónak extra erős vinilből készült. A fal vastagsága 0,55 mm, ezért a csónak viszonylag könnyű, mindeközben elég tartós is. Könnyen hordozható, hiszen peremén praktikus fogantyúk vannak elhelyezve. Az anyaga megfelel a velük szemben támasztott szigorú biztonsági előírásoknak. A csónak NMMA, TÜV, valamint GS tanúsítvánnyal rendelkezik, és ellenáll a benzinnek, az olajnak, a sós víznek, a kopásnak, az ütéseknek és a napfénynek is.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 14 éves kortól

Tulajdonságok

Típus Csónak
Alak Hajó
Személyek száma 3
Felszerelés Fogantyúk, Kötél, Pumpa
Rekeszek száma 3
Anyag PVC
Terhelhetőség 255 kg

Méretek

Hosszúság/mélység 295 cm
Szélesség 137 cm
Magasság 43 cm

Típus

Hajó fajtája Csónak
Konstrukció Felfújható
Rendeltetés Rekreációs

Tulajdonságok

Személyek száma 3 db
Anyag PVC
Terhelhetőség 255 kg

Méret & súly

Hossz 61 cm
Szélesség 41 cm
Tömeg 12,9 kg

A készlet tartalma

Tartalma Pumpa, Evező, Felfújható ülés
Kód:  HRAif1719
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6941057463704

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20