Oldal frissítése

Csodás forgó kerék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Csodás forgó kerék

A csodálatos forgó kerék minden kíváncsi kisbaba figyelmét felkelti a színpompás kialakításával. Mutassa meg gyermekének, hogyan kell a kereket megforgatni, és figyelje, ahogy aztán magától is elboldogul vele. Számos textúra és forma felfedezését kínálja a játék, emellett a belsejében színes golyócskák találhatók, amelyek a kerék forgása közben mókásan csörögnek. Játék közben a kicsik megtanulják az ok-okozati összefüggéseket, a különböző textúrák felfedezésével pedig fejlesztik a tapintásukat. A játék a tapadókorongok segítségével bármilyen sík és sima felületre könnyen rögzíthető. Nem tartalmaz biszfenolt. 

Ajánlott kor:
6 hónapos kortól

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Kód:  FOB307
Termékszám:  037977801606

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15