Oldal frissítése

Cool Maker Manikűrkészlet

Leárazás -23 %
2 990 Ft 3 890 Ft

Cool Maker Manikűrkészlet

A Cool Maker Manikűrkészlet gyerekeknek örömet szerez minden kislánynak. Legyen szó akár a saját körmeinek díszítéséről vagy a barátokkal együtt töltött szórakozásról eredeti körmök készítése közben, ez a készlet biztosan megfelel minden elvárásnak. A hagyományos körmök és kiegészítők mellett tartalmaz egy meglepetés részleget is, amelynek kicsomagolása közben a gyerekeknek nagyszerű mókában lehet részük. A Cool Maker készlet 8 éves kortól alkalmas a lányok számára.

Cool Maker exkluzív manikűrkészlet


A Cool Maker Manikűrkészlet gyerekeknek fő jellemzői

  • Nagyszerű ajándék kreatív lányoknak
  • Cool Maker Manikűrkészlet különböző megjelenésű és hatású műkörmökkel
  • Minden tartalmaz, ami a díszítéshez és az felhelyezéshez szükséges
  • 40 köröm illatos, világít a sötétben vagy változtatja a színét a vízben
  • 5 meglepetés köröm, sosem tudhatod, milyen különleges körmöket találsz a készletben
  • A lakknak és a matricáknak köszönhetően könnyű a körmök díszítése
  • Könnyű felhelyezés körömmatricával
  • A Cool Maker Manikűrkészlet gyerekeknek 8 éves kortól alkalmas a lányok számára

Cool Maker teljes manikűrkészlet

A Cool Maker Manikűrkészlet csomagjában mindent megtalálsz, amire szükséged lehet manikűrözés közben. A készlet tartalmaz egy különleges polírozót, egy körömreszelőt, 5 meglepetés körmöt, 40 körmöt különböző hatásokkal, 2 darab 3D körmöt, 1 ív hologramos matricát és 3 lap körömragasztó matricát.

Élvezd a különböző dizájnokat és effekteket

A Cool Maker készletben található 40 alap köröm egyáltalán nem szokványos, hiszen számos nagyszerű tulajdonság jellemzi, amelyeket a kislányok garantáltan örömmel fogadnak majd. Ezek például az illatos körmök, a sötétben világító körmök vagy a víz hatására színváltós körmök. Ez azonban még nem minden!

Bónusz meglepetés

A Cool Maker Manikűrkészletben megtalálható az 5 meglepetés köröm is. A gyerekek előre nem tudhatják, hogy ezek hogyan is néznek ki pontosan. Összesen 12 különböző dizájnban elérhető, például a rock'n'roll chic, Kawaii cutie, Seashell Shimmer és mások. Fedezd fel a különböző mintákat, amelyek a felmelegítés, a vízbe merítés vagy a kaparás hatására megmutatkoznak.


Kód:  HRAbz29645
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  778988412831

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10