Oldal frissítése

Contour Puzzle - Kisvakond bögrével

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Contour Puzzle - Kisvakond bögrével

Ki ne ismerné a Kisvakondot - a kedves figurát a gyerekek meséjéből?Nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek is ismerik a történetét, még a saját gyerekkorukból. Függetlenül attól, hogy arról szólt éppen a története, hogyan varrja meg a zsebes jellegzetes nadrágját, vagy egyéb megpróbáltatásairól a gumi kerékkel, őt mindenki szereti. Manapság, a gyerekek találkozhatnak a Kisvakonddal a kifestőkönyvekben, a képeskönyvekben és természetesen sokuknak van meg otthon plüssállat formájában is. A gyerekek imádják a Kisvakondot, szeretnek találkozni és játszani vele. Ez a vidám puzzle biztosítja ennek lehetőségét.

Gyermekek 3 éves kortól élvezhetik a huszonöt darabos puzzle-t, amint megbirkóznak a puzzle kirakásával. A kirakó által ábrázolt kép világos, élénk színű. A Kisvakond virágok és barátai közepette igazán büszke az új bögréjére. A bögre piros és virágokkal díszített. A kirakott puzzle kedves képe remek dekoráció lehet a gyermek szobájában, vagy újból darabokra szedhetik, hogy egy későbbi alkalommal ismételten gondoskodjon az egész család szórakoztatásáról. A puzzle egy kiváló módja annak, hogy javítsa a gyermekek koncentrációs készségét, térben tájékozódási képességét és fantáziáját. Emellett a finom motoros készségek fejlesztésében is kiemelkedő szerepet játszik. A legnagyobb jelentősége azonban mégis abban rejlik, hogy egy nyugodt, kellemes családi légkört biztosít.

Méretek:
35,7 × 27,8 cm

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Kisvakond

Játék kategória

Játék kategória Puzzle
Kód:  HRAa4944
Termékszám:  8590878311220

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20