Oldal frissítése

Cobi Zoomer Sündisznó Flip

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cobi Zoomer Sündisznó Flip

Imádnivaló sündisznó interaktív Flip! Heves, vidám és intelligens. Tökéletesen reagál az érintésekre, és könnyen megbirkózni sok ügyes trükkel. Egyik szaltó után jöhet a másik. Ha megnyomják az orrát - egy hanggal reagál. Ha lenyomva tartják az orrát, ad egy puszit is. Szeret összebújni, és imádja, ha csiklandozzák a hasát. Szeretnéd megtudni milyen kedve van? Csak nézz a szemébe, a színe egyből elárulja.

Egy nagyszerű játák lányoknak és fiúknak is, 5 éves kor felett. Élvezze a plüss felületét, kifinomult megjelenését, és az azonnali reakcióját az érintésekre. A mozdulatai természetesen gördülékenyek és gyorsak. Ezeknek a tulajdonságainak köszönhetően, a sündisznó hamar a kedvenc háziállatoddá válhat.  

Sündisznó, mint egy tündérmesében

  • Interaktív sündisznó, számos hasznos tulajdonsággal
  • Meglepően gyors és egyenletes mozgás - labdává gömbölyödik és bukfencezik
  • Reagál az érintésre, hangokat ad
  • Változó szemszín a körülményektől függően
  • Nagyszerű tervezés
  • A dobozban található - sündisznó, címer, használati utasítás
  • 4 db AAA elemmel működik, nem tartozék

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozásnak. Természetesen van egy megfelelési nyilatkozatot.

Kód:  HRAif1926d
Termékszám:  ASRT5902251144081

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05