Oldal frissítése

Cobi World of Tanks M4 Sherman A1/Firefly (2in1)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cobi World of Tanks M4 Sherman A1/Firefly (2in1)

Ha te is a World of Tanks rajongói közé tartozol, akkor biztosan érdekelni fog a Cobi tank modellje. Ez a készlet 450 építőkockából áll, amelyből a híres, II. világháborús M4 Sherman Firefly/A1 tank modellt lehet megépíteni, egy katonával, amelynek egy M1 Garand típusú puskája van. Egyszerre csak az egyiket tudod összerakni. A csomagban van egy katona figura is, amelyet be tudsz tenni a tankba, és el tudsz játszani híres jeleneteket a háborúból.

Hab a tortán a 3 bónusz kód a World of Tanks számítógépes játékhoz, amelyből a tank származik. A készlet megvásárlásával nemcsak egy nagyszerű játékkal leszel gazdagabb, hanem 3 napos prémium hozzáférést is kapsz a számítógépes játékhoz valamint egy javító készletet és egy nagy kartondobozt is. Tényleg megéri, ugye?

Legfontosabb jellemzők

  • A háborús kellékek szerelmeseinek
  • A készlet 450 építőkockát és 1 db figurát tartalmaz
  • 3 bónusz kód a World of Tanks számítógépes játékhoz
  • Mérete összerakott állapotban: 22,5 × 11 × 13 cm
  • 7 éves kortól ajánlott
 
Kód:  HRAif1899
Termékszám:  5902251230074
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15