Oldal frissítése

Cobi World of Tanks KV-2

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cobi World of Tanks KV-2

Ha Ön is igazi rajongója a World of Tanks jelenségnek, akkor a Cobi harckocsi modellje biztosan sok örömet fog okozni. Ez egy 500 elemből álló készlet, amelyből megépítheti a híres, TT fegyverrel felszerelt KV-2 háborús tankot. A csomag egy katonafigurát is tartalmaz, amelyekkel híres háborús jelenetek is eljátszhatók.

Fontosabb jellemzők

  • A háborús kellékek igazi szerelmeseinek ajánlott
  • A csomagolás 500 elem és 1 katona figura található
  • 3 bónusz kód a World of Tanks játékhoz
  • Méret: 24 × 12 × 12 cm
  • Ajánlott 7 éves kortól

És a bónusz

Hab a tortán, hogy a modell 3 bónusz kódot rejt a World of Tanks számítógépes játékhoz, ahonnan a tankot is ismerheti. A KV-2 tank megvásárlásával nem csak egy játékot, hanem 3 napos prémium kódot, egy javító készletet és egy kartondobozt is kaphat. Ez tényleg megéri, nem?

Kód:  HRAif1896
Termékszám:  5902251230043
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20