Oldal frissítése

Cobi Titanic

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cobi Titanic

Tanítsd a legkisebbeket játék formájában, ezzel az eredeti építőjátékkal! A gyerekek amellett, hogy megtanulnak valami újat, rendkívül jól fognak szórakozni az építőjáték összerakása közben is. A Cobi egyedi építőjátékának köszönhetően remek napnak nézel elébe gyerekeiddel! 

Legfontosabb jellemzői

  • Szokatlan és eredeti építőjáték
  • Egész nap elszórakoztatja a gyerekeket
  • A gyerekek játék közben tanulnak is
  • Ez a készlet tökéletesen fejleszti a gyermekek képzeletét

Eredeti építőjáték

Építsd fel az egyedülálló brit ócánjáró modelljét, amely 1911-ben született. A Titanic egyike a három Olympic gőzhajónak, a másik kettő az Olympic és a Gigantic. Ez a Titanic modell 500 darabból áll, és a felépített hajó hossza 58 cm, míg magassága 15 cm. A hajó alsó részén kerekek is találhatóak, amelyek megkönnyítik a mozgást a szilárd padlón.

Fejleszti a fantáziát

Ez a egyedülálló modell nem csak szórakoztatja a gyerekeket, de tanítja is őket a történelemről. Hagyd, hogy gyermekedet elragadja a fantáziája, és felépítse saját elsüllyeszthetetlen hajóját! A történelem eseményeit, ha mással nem is, de ezzel az építőjátékkal egy kis időre megváltoztathatod!

Teljesen biztonságos

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/ EK 2009 június 18-i irányelvének a játékok biztonságáról és a jogi normákról a cseh szabályozás szerint. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 
Kód:  HRAa8447
Termékszám:  5902251019143
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20