Oldal frissítése

Cobi Small Army - WW Sd. Kfz. 251 Ausf. C

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Cobi Small Army - WW Sd. Kfz. 251 Ausf. C

Taníts történelmet szórakozva és játékosan a kicsiknek ezzel a különleges építőjátékkal! Nemcsak tanulnak majd valami újat, de egyúttal élvezik is a kockákból való építést. Tapasztaljátok meg együtt, milyen az, amikor az adrenalin az egekbe szökik egy-egy katonai akció során az eredeti Cobi Small Army-nak köszönhetően! 

Legfontosabb jellemzők

  • Szokatlan és eredeti építőjáték
  • Egész nap szórakoztatja a gyerekeket
  • A gyerekek megtanulnak játszani
  • Ez a készlet tökéletesen fejleszti a gyermek fantáziáját

Eredeti Small Army gyűjtemény

Ez a készlet a második világháború idején használt összecsukott páncélozott járművek kicsinyített mása. A német hadsereg fontos része volt. A csomag 400 kockát és 2 katonát tartalmaz.

Fejleszti a fantáziát

Ez a háborús időszakban használt katonai jármű modell egyrészt magával ragadja a gyermekeket, másrészt a történelmet is tanítja nekik. Hagyd, hogy gyermeked saját fantáziája alapján dolgozzon és létrehozzon egy egyedi katonai egységet! A háború történelmi eseményeit legalább ezzel a különleges kiadással, a Cobi Small Army-val befolyásolhatja!

Teljesen biztonságos

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 / EK Európai Parlament és Tanács irányelveinek, valamint a hatályos cseh jogszabályoknak. A termék CE-megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Téma

Téma Közlekedési eszközök

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Kód:  HRAa8478
Termékszám:  5902251024727
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20