Oldal frissítése

Cobi Small Army - Mobil rakétaindító

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cobi Small Army - Mobil rakétaindító

A történelem oktatásának egy szórakoztató és kreatív módja, a kisebbek számára. Nem csak valami újat tanulhatnak a gyerekek, hanem igazán jól szórakozhatnak a modell összeszerelése közben is. Fedezzed fel a modellezés örömeit, miközben gyerekeivel közösen a Cobi Small Army játékkal játszanak!

Főbb jellemzők

  • Kreatív és szórakoztató modellkészlet
  • Biztosítja a gyerekek szórakozását egész napra
  • A játékos történelem tanulás módja
  • Fejleszti a gyermekek koncentráló képességét és fantáziáját

Az eredeti Coby Small Army

Ez a készlet egy rakétavetős gyalogsági járművet tartalmaz. Összeállított jármű méretei: 9,5 x 8 cm. A csomag 100 elemet és egy katona figurát tartalmaz.

Fejleszti a fantáziát

Ez az egyedülálló katonai jármű nem csak a történelem tanítására alkalmas, hanem a játék fejleszti a kisebbek fantáziáját is. A gyerekek a saját képzelőerejükre hagyatkozva teremtik meg a saját hadseregüket. A megelevenedett történelem pillanatai válnak újrajátszhatóvá, miközben a Coby Small Army különleges kiadásával töltik idejüket.

Teljesen biztonságos

A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK Európai Parlament és Tanács irányelveinek, és a Cseh jogszabályoknak. CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik. 

 
Kód:  HRAa8456
Termékszám:  5902251021979
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20