Oldal frissítése

Cobi Sd. Kfz. 182 Konigstiger

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cobi Sd. Kfz. 182 Konigstiger

Egy rendkívül szórakoztató játék segítségével ismerhető meg a történelem a Cobi Small Army - WW PzKpfw VI Tiger készlettel! A gyerekek nemcsak valami újat tanulnak meg, hanem nagyon jól fognak szórakozni a játék elemeinek összerakásakor. A játék igazi adrenalinbomba! A katonai akciók során a kisebbek teljesen elmerülnek a játékban az eredeti Cobi Small Army-nak köszönhetően! 

Főbb jellemzők

  • Szokatlan és eredeti építőjáték
  • Egész napos szórakozást biztosít
  • A gyerekek játék közben tanulnak
  • A készlet kiválóan fejleszti a gyermekek fantáziáját

Small Army eredeti gyűjteménye

Ez a készlet a német Panzerkampfwagen VI Ausf. B "Königstiger" tankot tartalmazza. Ez volt a második világháború legnagyobb és legnehezebb tankja. A "Königstiger" név a fordításban Bengáli Tigrist jelent. A Tigers II egységeket 1944 februárjában telepítették. A II. Tigris legnagyobb előnye a fegyvere volt. A csomag 600 kockát és 3 figurát tartalmaz.

Fejleszti a képzeletet

A háborús időszak egyedülálló katonai modellje nemcsak a gyermekek fantáziáját ragadja meg, hanem történelmet is tanít. Hagyd, hogy gyermeked fantáziája szabadon szárnyaljon és létrehozzon egy saját katonai egységet! A háború történelmi eseményeit ezzel a különleges Cobi Small Army játékkal befolyásolhatja!

Teljesen biztonságos

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 7 éves kortól

Darabszám

Darabszám 630 db

Téma

Téma Tank, Katonai technológia

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Kód:  HRAa8482
Termékszám:  5902251024802
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05