Oldal frissítése

Cobi Small Army - WW Opel Blitz 3t FLAK 38-as légvédelmi ágyúval

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cobi Small Army - WW Opel Blitz 3t FLAK 38-as légvédelmi ágyúval

Tanítson történelmet a legkisebbeknek szórakoztató játékos formában a nem szokványos építőjáték segítségével! A gyerekek amellett, hogy új dolgokat tanulnak, élvezik a mókát az építőelemek összeállítása során. Éljen át gyermekeivel adrenalinnal teli katonai akciót az eredeti Cobi Small Army segítségével!

Főbb jellemzői

  • Nem szokványos, eredeti építőjáték
  • Egész napon át tartó szórakozást biztosít a gyerekeknek
  • A gyerekek játékos módon tanulnak
  • A készlet tökéletesen fejleszti a gyermekek képzeletét

Small Army eredeti gyűjtemény 

A készlet egy Opel Blitz harci járművet mutat be, melyet 1936-1944 közt gyártottak Németországban. A kész modell mérete 25 x 12 cm. A csomag 350 elemet és 2 katona figurát tartalmaz.

Fejleszti a fantáziát

Ez a háborús időket idéző egyedülálló katonai jármű nem csak szórakozást biztosít a gyerekeknek, hanem történelmi ismereteiket is bővíti. Engedje kibontakozni gyermeke fantáziáját, és hozzon létre saját háborús egységet! Befolyásolja a háború történelmi eseményeit a különleges kiadású Cobi Small Army építőjátékkal!

Teljesen biztonságos

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács a játékok biztonságáról szóló 2009.június 18-i 2009/48/EK irányelvének és minden törvényi előírásnak a magyar jogszabályoknak megfelelően. Természetesen CE megfelelési nyilatkozattal is rendelkezik.

 
Kód:  HRAa8475
Termékszám:  5902251024680
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05