Oldal frissítése

Cobi 5546 WW II Supermarine Spitfire Hangár

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cobi 5546 WW II Supermarine Spitfire Hangár

Szeretnél a gyerekeiddel együtt játszva építeni? Próbáld ki a Cobi építőkészletet. Ez egy brit Supermarine Spitfire vadászgép modellje, sivatagi álcázással. Bizonyára értékeled majd, hogy a modell igazán hasonlít a valódi repülőgéphez. A készlet 3 katonát tartalmaz - egy pilótát, akit behelyezhetsz a nyitható pilótafülkébe, és 2 szerelőt. A repülő mozgatható csűrőlapokkal, forgó légcsavarral, behúzható futóművel és levehető pilótafülke-tetővel rendelkezik. A készlethez tartozik egy hangár épület, amelynek a lámpája sötétben világít. A modellt könnyen összeépíthetik már a kisiskolások is, de biztosan nem lesz unalmas az apukák számára sem. A kész építmény, nagy méreteinek köszönhetően, színvonalas modellként is kezelhető.

A Cobi - Supermarine Spitfire építőkészlet legfontosabb jellemzői

  • A Cobi építőkészlet - a brit Supermarine Spitfire vadászrepülőgép modellje
  • 3 figura is található a csomagban
  • Mozgatható csűrőlapok, forgó légcsavar, behúzható futómű, levehető pilótafülke-tető
  • Sötétben világító lámpa
  • Kisiskolások számára ajánlott

Hogyan építsd össze a Cobi készletet

A Cobi építőkészlet elemei pontos kidolgozásúak és könnyen összeilleszthetők. Kombinálhatod őket a többi Cobi készlettel és más gyártók készleteivel is. Az összeépített modellen biztosan értékeled majd a mozgatható alkatrészeket. A készlet összeépítés után játékként használható.

Mire képes a valódi Supermarine Spitfire?

Ez a Supermarine Spitfire repülőgép 2,5 tonna tömegű volt, és 1650 lóerős, híres Rolls-Royce Merlin 63 motorral látták el. Sebessége elérte az óránkénti 658 kilométert. 4 × 7,7 mm kaliberű Browning géppuskával és 2 × 20 mm kaliberű Hispano MK-II gépágyúval szerelték fel. A valódi repülő szárnyfesztávolsága 11,23 méter, hosszúsága 9,47 méter, magassága pedig 3,84 méter volt.

Méretei:
Az összeépített repülőgép szárnyfesztávolsága: 33,5 cm
Hossza: 28 cm
Magassága: 13,5 cm
A hangár méretei: 27,5 x 11 cm
A doboz (csomag) méretei: 40,5 × 30,5 × 6 cm
A csomag tömege: 900 g

Kód:  HRAif8721
Termékszám:  5902251055462
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20