Oldal frissítése

Cobi 5544 WW II Messerschmitt BF 109 Afrikai hadszíntér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cobi 5544 WW II Messerschmitt BF 109 Afrikai hadszíntér

Szeretnél a gyerekeiddel együtt játszva építeni? Próbáld ki a Cobi építőkészletet. Ez egy német Messerschmitt BF-109 F4 TROP vadászrepülőgép modellje, bizonyára értékeled majd, hogy a modell igazán hasonlít a valódi repülőgéphez. A készlet tartalmaz 3 német katona figurát egyenruhában, amelyeket elhelyezhetsz a kinyitható tetejű pilótafülkében. A Messerschmitt mozgatható csűrőlappal, behúzható futóművel és forgó légcsavarral rendelkezik. A készlet tartalmaz egy szerelő hangárt és egy FLAK 30 légvédelmi ágyút a repülőtér védelmére. A modellt könnyen összeépíthetik már a kisiskolások is, de biztosan nem lesz unalmas az apukák számára sem. A kész építmény, nagy méreteinek köszönhetően, színvonalas modellként is kezelhető. 

A Cobi - Messerschmitt repülőgép, Afrikai hadszíntér építőkészlet legfontosabb jellemzői

  • Cobi építőkészlet - a valódi Messerschmitt repülőgép modellje
  • 3 figura is található a csomagban
  • Mozgatható csűrőlap, forgó légcsavar
  • Kiengedhető futómű
  • Szerelő hangár és légvédelmi ágyú - a készlet része
  • Kisiskolások számára ajánlott

Hogyan építsd össze a Cobi készletet

A Cobi építőkészlet elemei pontos kidolgozásúak és könnyen összeilleszthetők. Kombinálhatod őket a többi Cobi készlettel és más gyártók készleteivel is. Az összeépített modellen biztosan értékeled majd a mozgatható alkatrészeket. A készlet összeépítés után játékként használható.

Mire képes az igazi Messerschmitt repülőgép?

A Messerschmitt repülőgép 2 × 7,92 mm kaliberű géppuskával és 1 × 20 mm kaliberű gépágyúval volt felszerelve. A valódi repülő szárnyfesztávolsága 10 méter, hosszúsága 9 méter, magassága 2,6 méter, tömege pedig 2 tonna. A hatótávolsága 643 km volt, és akár 12 ezer méter magasra is felrepült. Repülési sebessége óránként 627 km, és találati aránya alapján a történelem legsikeresebb vadászrepülője volt.  

Méretei:
Az összeépített repülőgép hossza: 27 cm
Szárnyfesztávolsága: 32 cm
Magassága kiengedett futóművel: 12 cm
Szerelő hangár: 13 × 11 cm
A doboz (csomag) méretei: 43 × 32 × 6 cm
A csomag tömege: 805 g

Kód:  HRAif8719
Termékszám:  5902251055448
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05