Oldal frissítése

Cobi 2606 Small Army Hercules repülőgép

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cobi 2606 Small Army Hercules repülőgép

Gyermeked és te magad is szeretitek az építőjátékokat? Próbáljátok ki a Cobi építőjátékot. Ez egy négymotoros HERCULES teherszállító repülőgép. A modell valósághű részleteit mindenki értékeli. A készlet 2 darab figurát is tartalmaz, amelyek a pilótafülkébe helyezhetőek a fedél eltávolítása után. A HERCULES forgó propellerekkel is rendelkezik. A hátsó rakományrámpa leereszthető, az alváz kihúzható. A modellt könnyen felépítheti a kisiskolás gyermek, de az apukák sem fognak unatkozni. A gép nagy méretének köszönhetően az építőkészlet értékes modellé válik.

Legfontosabb jellemzők

  • Cobi építőjáték - valódi HERCULES repülő modellje
  • 2x figura a csomag része
  • A pilótafülke fedele levehető és a propellerek forognak
  • A hátsó rakományrámpa leereszthető, az alváz kihúzható
  • Fiatalabb iskolások számára alkalmas

Hogyan építsd fel a Cobi építőjátékot

A Cobi építőkockákat pontos kidolgozás jellemzi és egyszerűen összeilleszthetőek. A készlet kombinálható egyéb Cobi építőkészletekkel vagy akár már gyártótól származó építőjátékokkal. Az összeszerelt modell mozgatható részeit különösen értékelik a gyerekek. A készlet tehát az összeszerelés után játékként szolgálhat.

Mire képes az eredeti HERCULES repülő?

Ezt a taktikai HERCULES repülőgépet 1999 óta használja az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Olaszország hadserege. A könnyű harci felszerelés és a személyzet szállítására szolgál. Négy darab Rolls-Royce AE 2100D3 motorral rendelkezik, amelyek összteljesítménye 3505 kW. A HERCULES repülőgépet az amerikai Lockheed Martin cég gyártja. 92 katonát, teljes felszereléssel, 64 ejtőernyőst, 6 raklap rakományt, 74 beteg hordozót és 3 Humvee autót képes befogadni. Az eredeti repülőgép szárnya 40 méter, míg maga a repülőgép 35 méter hosszú, magassága 12 méter. 34 tonna tömegű és további 19 tonna rakományt tud szállítani. 3000 mérföldet képes megtenni és akár 13 ezer méter magasba tud emelkedni.

Méretek:
Összeszerelt repülőgép hossza: 49.5 cm
Szárnyak hossza: 57.5 cm
Magasság kiengedett futóművel: 19 cm
Doboz mérete (csomagolás): 50 × 30.5 × 7 cm
Csomagolás tömege: 965 g

Átlépni
Kód:  HRAif8708
Termékszám:  5902251026066
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10