Oldal frissítése

Cobi 2376 WW II Hadihajó PT-305, 1:72

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cobi 2376 WW II Hadihajó PT-305, 1:72

Gyermeked és te magad is szeretitek az építőjátékokat? Próbáljátok ki a Cobi építőjátékot. Ez egy PT-305 hadihajó modellje. A modell valósághű részleteit mindenki értékeli. A készlet kerekeket is tartalmaz, amelyek a modell alsó részéhez rögzíthetőek. így a haját sík felületen akár tologatni is lehet. A hajócsavarok forognak. A modellt könnyen felépítheti a kisiskolás gyermek, de az apukák sem fognak unatkozni. A gép nagy méretének köszönhetően az építőkészlet értékes modellé válik.

Legfontosabb jellemzők

  • Cobi építőjáték - PT-305 hadihajó modell
  • Kerekekkel tologatható
  • A hajócsavarok forognak
  • Fiatalabb iskolások számára alkalmas

Hogyan építsd fel a Cobi építőjátékot

A Cobi építőkockákat pontos kidolgozás jellemzi és egyszerűen összeilleszthetőek. A készlet kombinálható egyéb Cobi építőkészletekkel vagy akár már gyártótól származó építőjátékokkal. Az összeszerelt modell mozgatható részeit különösen értékelik a gyerekek. A készlet tehát az összeszerelés után játékként szolgálhat.

Mire képes az eredeti PT-305 hadihajó?

  Ez a PT-305 hadihajó a PT nevet a Patrol Torpedo kifejezés után kapta. Egy 3 x 12 hengeres, 1500 lóerős, Packard motor hajtotta. 17 személyes legénység befogadására volt képes. Hossza 24 méter volt. A hajó 74 km/h-s maximális sebességet tudott elérni, vízkiszorítása pedig 56 tonna volt. Négy torpedóval volt felszerelve, amelyek 6 kilométer távolságot tudtak megtenni, valamint 20 mm-es ágyúval és egy automatizált 40 mm-es Bofors ágyúval is rendelkezett.

Méretek:
Összeszerelt hajó hossza: 33.5 cm
Magassága: 10 cm
Szélessége: 8 cm
Doboz mérete (csomagolás): 40.5 × 30.5 × 6 cm
Csomagolás tömege: 780 g

Átlépni

Kód:  HRAif8697
Termékszám:  5902251023768
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15