Oldal frissítése

Clementoni Játszószék

25 990 Ft

Clementoni Játszószék

Ez a szórakoztató interaktív játék bevezeti gyermekedet a zene világába, fejleszti finommotoros készségeit, szem-kéz koordinációját és ritmusérzékét. A Clementoni szék dallamokat játszik, és tele van különböző hangszerekkel. A játszószékbe egy speciális érzékelő van beépítve, amely felismeri, ha a gyermek leül, így a fiúk és lányok számára rengetegzenélési lehetőséget kínál.Az érintőgombokkal és képernyővel ellátott Play, Sing and Dance szék számos funkcióval rendelkezik a hangokkal és zenével való interakcióhoz, valamint táncra, éneklésre és a zongorajáték alapjaira ösztönöz.

    

A Clementoni zenélő szék legfőbb jellemzői

  • Szórakoztató multifunkcionális interaktív szék, amely zenél, és gyermekedet táncra, éneklésre és a zongorajáték alapjaira ösztönzi.
  • Bevezeti a fiúkat és a lányokat a zene világába, a gyermekek eljátsszák az első dallamukat.
  • Fejleszti a finommotoros készségeket, a szem-kéz koordinációt és a ritmusérzéket.
  • A Clementoni zeneszék tele van hangszerekkel, köztük egy maracával, egy zongorával és egy mini konzollal, amely érintőkapcsolókkal és világító képernyővel van ellátva.
  • Az ülésbe épített speciális érzékelő felismeri, ha a gyermek leül, és magával ragadó zenét és interaktív táncokat kínál.
  • A Play Sing and Dance játszószék számos funkcióval rendelkezik a hangokkal, zenével, énekléssel és tánccal való interakcióhoz.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól
Kód:  HRAeh0067
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8005125177318

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20